Шта се дешава када почнем или престанем да пратим колегу на Workplace-у?

Ако пратите колегу, видећете његове објаве у новостима. У предузећу можете да пратите колеге, људе из других тимова или директоре. Видећете само оне објаве које су видљиве целом предузећу или објављене у групама чији сте члан.
Ако вас колега прати, у новостима ће видети објаве које су видљиве предузећу. Ако објавите нешто у затвореној или тајној групи, колеге ће то видети само ако су чланови те групе.
Ако престанете да пратите колегу, видећете мање његових објава у новостима. Можете поново да се повежете са колегом ког сте престали да пратите ако опет почнете да га пратите.
Да ли су вам ове информације биле корисне?