Шта су то опције приватности за групе на Workplace-у?

Постоје 3 опције приватности за групе: Отворена, Затворена и Тајна. Доленаведена табела приказује ко може да се придружи тим групама и које информације о њима особе могу да виде.
ОтворенаЗатворенаТајна
Ко може да се придружи?Могу да се придруже сви из предузећа или може да их дода или позове један од члановаМогу да затраже да се придруже сви из предузећа или може да их дода или позове један од члановаСви, али један од чланова мора да их дода или позове
Ко може да види име групе?Сви из предузећаСви из предузећаТренутни и бивши чланови
Ко може да види ко је у групи?Сви из предузећаСви из предузећаСамо тренутни чланови
Ко може да види опис групе?Сви из предузећаСви из предузећаТренутни и бивши чланови
Ко може да види ознаке групе?Сви из предузећаСви из предузећаТренутни и бивши чланови
Ко може да види шта чланови објављују у групи?Сви из предузећаСамо тренутни члановиСамо тренутни чланови
Ко може да пронађе групу у претрази?Сви из предузећаСви из предузећаТренутни и бивши чланови
Ко може да види догађаје групе?Сви из предузећаСамо тренутни члановиСамо тренутни чланови
Ко може да види приче о групи у Workplace-у (нпр. у Новостима и претрази)?Сви из предузећаСамо тренутни члановиСамо тренутни чланови
Напомена: Aко користите Workplace Advanced, администратори заједнице имају приступ комплетном садржају на Workplace-у, укључујући тајне групе.
Да ли су вам ове информације биле корисне?