Community Settings

Овај садржај није доступан на вашем језику. Изаберите неки од подржаних језика:

Find out more about the settings that make changes across your entire Workplace community. Visit the Customer Resource Center to find out more about customizing your Workplace community.

Овај чланак се односи само на администраторе Workplace Essential-а и Workplace Advanced-а.
Са рачунара, кликните на Администраторска табла у горњем левом углу Workplace-а . Ту ћете моћи да видите статистику везану за колеге, групе и заједнице, као и да управљате подешавањима заједнице.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на администраторе у Workplace Premium-у
Функционалност администраторске табле ограничена је на мобилним уређајима, али постоји неколико алатки које можете да користите. Следеће функције су доступне администраторима Workplace Premium-а на администраторској табли за мобилне уређаје:
  • Прегледајте активности за последњих 7 дана и шаљите подсетнике људима да бисте повећали ангажованост
  • Додавање људи: Додајте нову особу у заједницу тако што ћете навести њено име, презиме и е-адресу
  • Извештавање: Извештавајте о активностима везаним за људе, групе и садржај у Workplace-у у протекла три месеца
  • Администратори: Прегледајте све администраторе и промените ниво администрације за било ког администратора. Сазнајте више о различитим администраторским улогама.
  • Пријављени садржај: Прегледајте пријављени садржај и изаберите да ли ћете га дозволити или избрисати директно из апликације за мобилне уређаје. Push обавештења се шаљу администраторима да би могли да прегледају и уклоне пријављени садржај за неколико минута са свих телефона.
Напомена: Администратори свих нивоа могу да виде администраторску таблу на мобилним уређајима. Улоге за приступ потпуно су исте као у веб верзији Администраторске табле.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Advanced-а. Морате да будете администратор и пријављени у Workplace са рачунара да бисте могли да промените име предузећа.
Да бисте променили име компаније:
  1. Кликните на Администраторска табла у горњем левом углу Workplace-а.
  2. Кликните на Подешавања.
  3. Ажурирајте Име предузећа.
  4. Померите се надоле и кликните на Сачувај > У реду.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Advanced-а.
Workplace налози имају формат URL адресе https://[company].workplace.com/. Да бисте ово променили, проверите да ли је нова URL адреса доступна (покушајте да прегледате жељену URL адресу). Ако на тој адреси нема Workplace налога, отворите захтев за подршку и тражите да се направи измена.
Напомена: То ће зауставити рад свих веза ка оригиналној адреси, укључујући везе за прихватање налога и обележиваче.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ево неколико ствари које треба да имате на уму кад тражите поддомен:
  • Не можете да тражите власништво над поддоменом који већ користи неко други.
  • Назив поддомена може да садржи само алфанумеричке знакове (A–Z, 0–9). Цртe (–) су такође дозвољене.
  • Назив поддомена мора да има најмање пет знакова и не сме да садржи генеричке термине (нпр. automobili.facebook.com).
  • Морате да будете администратор система да бисте тражили јединствени поддомен.
  • Поддомен мора да поштује Правила о прихватљивој примени Workplace-а.
Имајте на уму да, када променимо ваш поддомен, све претходне везе до Workplace заједнице престају да функционишу.
Задржавамо право да у било ком тренутку променимо ваш поддомен уколико откријемо да није у складу са нашим смерницама.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на администраторе Workplace Essential-а и Workplace Advanced-а. Морате да се пријавите на Workplace са рачунара да бисте подесили или прилагодили услове коришћења свог предузећа.
Да бисте подесили услове коришћења предузећа ако они још нису подешени:
  1. Направите своје услове коришћења.
  2. Хостујте услове коришћења на јавно доступној локацији.
  3. Идите на Администраторска табла > Подешавања. Померите се надоле до ставке Услови коришћења и унесите везу ка условима коришћења.
Да бисте прилагодили услове коришћења предузећа:
Идите на Администраторска табла > Подешавања. Померите се надоле до ставке Услови коришћења и унесите везу ка новим условима коришћења.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Можете да додате следећи скуп падајућих опција за прилагођавање поља профила:
  • Локација
  • Одељење
  • Јединица
  • Организација
Да бисте додали скуп вредности у падајуће опције:
  1. У горњем левом углу Workplace-а, кликните на Администраторска табла.
  2. Кликните на Подешавања па на картицу Поља на профилу.
  3. Кликните на Вредности скупа поред сваког поља профила које желите да додате.
  4. Додајте вредности скупа једну по једну тако што ћете налепити листу вредности раздвојених тачком и зарезом.
  5. Кликните на Сачувај.
Напомена: Ако је поље профила већ довршено пре него што је листа вредности постављена, оно неће бити замењено. Међутим, ако корисник измени свој профил после постављања листе вредности, мора да изабере вредност са листе.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
This article is only applicable to admins of Workplace.
Your video download settings help protect copyrighted and confidential videos uploaded onto Workplace. This feature uses encryption to protect videos so that only people logged into Workplace on a supported browser can view them.
Supported browsers and apps:
Unsupported browsers:
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
You can allow people using unsupported browsers to watch protected videos at a lower quality level.
To disable video downloads from your desktop computer:
  1. Click on Admin Panel in the top left of Workplace.
  2. Click Security .
  3. Click Video download settings.
  4. You’ll see a layout of the videos that were viewed and which browser they were viewed from. Click the toggle Disable video downloads.
Clicking the toggle Low video quality for unsupported browsers allows people who log into Workplace from an unsupported browser to watch protected videos at a lower quality.
When Disable video downloads is turned on and low quality fallback is off, people will not be able to download videos to their devices from Workplace.
Keep in mind that this setting only encrypts videos while it’s enabled. It will not encrypt videos that were posted before it was turned on. When you turn this feature off after using it, all videos that were encrypted will stay encrypted.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
No data will be deleted from existing Workplace accounts after you switch to a different plan. However, only Advanced and Enterprise Workplace customers will have access to Workplace APIs to extract data from Workplace.
Да ли су вам ове информације биле корисне?