Корисници са претплатом на Workplace-у

Корисник с претплатом је неко ко је позван у ваш Workplace.
На Workplace, неко постане корисник с претплатом чим буде премештен из провизионираног (или оног који чека позивницу) у позваног. Корисник и даље има претплату и ако није потврдио свој налог.
Можете да припремите неограничен број људи у Workplace без наплате. Они ће почети да се наплаћују чим их позовете.
Како се обрачунава ваш рачун за Workplace: према кориснику, месечно
Ако ваша организација нема Workplace план по фиксној цени, ваш месечни рачун за Workplace се обрачунава према броју корисника с претплатом у вашем плану.
Особама које су се придружиле или напустиле током месеца наплаћује се пропорционално. Ово је на снази осим ако ваш уговор не наводи другачије. Неће вам бити наплаћени корисници чији су налози деактивирани у претходном месецу који се наплаћује.
Извоз листе корисника с претплатом на Workplace-у
Ако сте администратор Workplace система и не плаћате Workplace преко препродавца, можете да извезете листу корисника с претплатом у Workplace-у за конкретно плаћање.
Да бисте извезли листу корисника с претплатом, морате бити пријављени у Workplace на рачунару. Затим:
  1. Кликните на Admin Panel Администраторска табла у менију са леве стране.
  2. Кликните Payments Плаћања. Можда ћете морати да унесете лозинку.
  3. Кликните на картицу Подаци о плаћању.
  4. Приказаће вам се списак свих плаћања на Workplace-у која сте извршили до тог тренутка. Кликните на ИД трансакције за период који желите да прегледате.
  5. Кликните на Извези кориснике за наплату.
Добићете е-поруку са везом за преузимање датотеке. Веза ће истећи за 4 дана, али можете добити нову пратећи горње кораке.
Избрисани корисници нису укључени у ову датотеку али ће вам бити наплаћено сразмерно за њих у вашем месечном рачуну. Ово може објаснити било какву разлику између броја наплаћених корисника у овој датотеци и броја корисника које видите на месечном рачуну. Посетите одељак Статистика у Admin Panel Администраторска табла да надгледате у реалном времену број наплативих (позваних) корисника од почетка обрачунског месеца.
Групе са више компанија и наплата
Када позовете неког чија компанија не користи Workplace у групу са више компанија у Workplace-у:
  • Биће им понуђено да подесе бесплатни пробни период.
  • Након бесплатног пробног периода, та особа ће постати корисник с претплатом у компанији у којој ради.
Ако особа коју позовете у групу са више компанија ради у компанији која већ користи Workplace, неће бити додатних трошкова.
Да ли вам овај одговор помогао?
Да
Не