Како да избришем групу на Workplace-у?

Ако сте администратор групе у којој више нема никога, група се брише када је напустите.
Workplace Essential и Workplace Advanced
Поред тога, администратори система и модератори садржаја могу да бришу групе у Workplace Advanced заједницама.
Да бисте избрисали групу у Workplace Advanced-у:
  1. Кликните на Администраторска табла у горњем десном углу Workplace-а.
  2. Кликните на Групе и потражите групу коју желите да избришете.
  3. Кликните на и изаберите Избриши групу.
  4. Унесите име групе у оквир и кликните на Избриши групу.
Напомена: Брисање групе не може да се опозове. Кад се група избрише, све објаве, чланови и датотеке биће трајно избрисани.
Групе са више компанија:
Група са више компанија (multi-company group – MCG) биће аутоматски избрисана ако је сви чланови напусте. Администратор групе има могућност да уклони све чланове из групе, а затим и себе како би избрисао групу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?