Основне информације о интеграцији

Интеграције повезују Workplace са другим алаткама, системима и услугама које читава ваша организација користи за обављање задатака.

Интеграције повезују Workplace са другим алаткама, системима и услугама које ви, ваш тим или читава ваша организација користите за обављање задатака. Оне могу да вас обавештавају о активностима ван услуге Workplace, да вам омогућавају да лакше делите оно на чему радите или да поједностављују стандардне токове посла.
Workplace има велики број интеграција које су направиле треће стране. Можете да их пронађете у Workplace директоријуму интеграција. Неке од ових интеграција доступне су и за Workplace Premium и за Workplace Standard. Друге су доступне само корисницима Workplace-а.
Ако ваша организација користи Workplace Premium, администратори су можда уградили прилагођене интеграције које повезују Workplace са системима специфичним за потребе ваше организације.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Workplace интеграције проширују функционалност Workplace-а на неколико начина:
  • Неке интеграције проширују Workplace уређивач на вебу и мобилним уређајима ради лакшег дељења садржаја са колегама из других алатки и услуга.
  • Друге интеграције омогућавају Workplace-у да генерише безбедан преглед приватних веза које се деле у Workplace-у, на пример, из алатке за управљање задацима тима или везу до датотеке отпремљене у услугу за складиштење у облаку.
  • Интеграције које омогућавају ботове у Workplace ћаскању могу да вам шаљу важна обавештења (на пример, када вас неки посетилац чека на рецепцији) или могу да аутоматизују уобичајене токове посла као што су провера залиха, резервисање одмора, евидентирање трошкова и још много тога.
  • Можете и да омогућите да се у групи аутоматски објављује садржај различитих објављивача медија или да подесите прилагођени фид из било које алатке или услуге која подржава RSS или Atom.
Да бисте видели интеграције доступне за Workplace, посетите наш Директоријум интеграција.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Workplace пружа администраторима Workplace група различите интеграције које могу да вам олакшају управљање групом, да аутоматски објављују садржај и обавештења у групи и да омогуће вашем тиму да остане повезан са датотекама и документима на којима ради.
Фидови
Као администратор групе можете да се претплатите на фид садржаја различитих пословних публикација. Можете и да подесите прилагођене фидове из било које услуге која подржава RSS или Atom. Када у овим фидовима постане доступан нови садржај, он се аутоматски поставља у вашој групи.
Повезане фасцикле
Можете да повежете Workplace групу са фасциклом која се чува у услузи за складиштење у облаку. То свим члановима групе даје приступ фасцикли, омогућава лакше дељење садржаја из услуге за складиштење у облаку и пружа обогаћене прегледе садржаја у Workplace-у. У услуге за складиштење у облаку које подржавамо спадају Box, Dropbox, Quip, SharePoint, OneDrive и Google диск.
Интеграције ваше организације
Администратор система је можда подесио прилагођене интеграције које повезују Workplace са другим алаткама које ваше предузеће користи. Можете да изаберете да те интеграције омогућите у групи. У зависности од тога која је сврха неке интеграције, интеграција може да објављује садржај у вашој групи, управља групом или шаље поруке члановима групе.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Способност омогућавања интеграција зависи од типа интеграције, као и од тога да ли сте администратор групе или администратор Workplace заједнице у својој организацији.
Као администратор групе можете да одете на картицу Интеграције у групи чији сте администратор. На картици Интеграције:
  • Можете да омогућавате фидове различитих објављивача медија и подешавате прилагођене фидове из било које услуге која подржава RSS или Atom.
  • Можете да повежете фасциклу из услуге за складиштење у облаку са својом групом.
  • Можете да повежете фасциклу из услуга Dropbox, Google диск, OneDrive, SharePoint, Quip и Box, али само ако је администратор Workplace заједнице претходно омогућио ове интеграције.
  • Ако је администратор подесио једну или више прилагођених интеграција, можда ћете имати опцију да омогућите ове интеграције за људе у својим групама. Погодност коју вам то пружа зависи од тога чему је прилагођена интеграција намењена. На пример, може да објављује новости у групи или да шаље поруке члановима групе.
Као Workplace администратор:
  • Можете да омогућите било коју интеграцију наведену у Директоријуму интеграција. Можете да учините ове интеграције доступним свима у својој заједници или одређеним људима и групама у заједници.
  • Можете да правите прилагођене интеграције које вам омогућавају да повежете Workplace са интерним алаткама које ви и ваша организација користите за обављање задатака.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Идите на картицу Интеграције у обележивачима.
Ако се у одељку Налози повезани са Workplace-ом приказују неке интеграције, кликом на њих отварате дијалог у којем можете да се одјавите или да уклоните интеграцију.
Видећете одељак под називом Додато у Workplace. Пошто је ове интеграције омогућио администратор, не можете да их уклоните. Ако желите да сазнате више о томе шта ове интеграције представљају и како функционишу, контактирајте Workplace администратора.
Ако сте Workplace администратор, можете да одете на картицу Интеграције на Администраторској табли. На тој страници можете да видите све интеграције које сте инсталирали ви или неки други Workplace администратор. Увек можете да уклоните било коју од омогућених интеграција.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Корисници могу да захтевају интеграцију тако што ће отићи до картице Интеграције у оквиру одељка Истражи на свом налогу или из објава које садрже везе ка добављачима садржаја.
Када корисник захтева интеграцију, захтев одлази код администратора система. Да би видели све захтеване интеграције заједно са особом која је поднела захтев, администратори система могу да оду до картице Интеграције на њиховој Администраторској табли. Администратори система могу да одлуче да инсталирају интеграцију или да означе захтев као прегледан. Администратори система не могу да онемогуће захтеве.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Advanced-а.
Прилагођене интеграције су интеграције које је направила ваша организација или које је у њено име направила нека трећа страна.
Када Workplace Advanced администратор подеси прилагођену интеграцију, може да одабере да администраторима група дозволи да одлуче да ли желе да омогуће ову интеграцију у својим групама.
Ако постоје прилагођене интеграције које можете да омогућите у групи, пронаћи ћете их на картици Интеграције у групи чији сте администратор.
Напомена: Ако добијате обавештење од Workplace-а о „интеграцијама које нису прошле наш ажурирани процес ревизије”, сазнајте више о Безбеднијим интеграцијама за Workplace.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Када омогућите прилагођене интеграције у групи, интеграције могу да добију приступ информацијама о групи, као што су чланови групе или садржај који се од раније дели у групи. Могу да омогуће и интеграцију за слање порука члановима групе путем бота у Workplace ћаскању.
Начин на који интеграција користи ове информације зависи од тога коју функционалност покушава да обезбеди.
Када омогућите прилагођену интеграцију у групи, приказује се дијалог у којем се објашњава којим додатним информацијама ће интеграција моћи да приступа.
Да ли су вам ове информације биле корисне?