Направите групу за спољну сарадњу на Workplace-у

Помоћ за Android апликацију
Помоћ за рачунар
Помоћ за iPhone апликацију
Помоћ за iPad апликацију
Помоћ за прегледаче на мобилним уређајима
Ако је ваш администратор омогућио и групе са више компанија и налоге гостију за вашу организацију, новостворена група за спољну сарадњу ће подразумевано бити група са више компанија. И даље можете да додајете налоге гостију у групе које нису MCG ако је ваш администратор омогућио налоге гостију за вашу организацију. Видећете опцију за прављење групе са више компанија када направите нову групу.
Постоје две врсте група са више компанија:
  • Тајне групе са више компанија могу да виде само администратори компанија, чланови група и људи који су у њих позвани.
  • Затворене групе са више компанија могу да виде администратори компанија, чланови група, људи који су у њих позвани и свако ко је члан компаније у групи. Можете да позовете људе у затворену групу са више компанија дељењем везе.
Додајте људе у групу за спољну сарадњу
Ако сте члан групе са више компанија (multi-company group – MCG), можете да додате колеге у групу на исти начин на који бисте их додали у друге Workplace групе.
Да бисте позвали људе из других организација, унесите е-адресу повезану са њиховим Workplace налогом. Подразумевано, администратори групе са више компанија морају да одобре све нове чланове који су позвани у групу, осим ако нове чланове не позове администратор групе. Администратори групе могу да искључе одобрење администратора тако да свако може да додаје нове чланове у групу без потребе за одобрењем администратора. Корисници позвани са Workplace-а друге организације биће додати као спољни.
Ако је администратор система омогућио и налоге гостију, можете да додате кориснике госте у групе са више компанија тако што ћете унети њихову е-адресу.
Ако се ради о затвореној MCG, свако ко има везу за групни позив може да се придружи ако је одобрење администратора искључено. Везе за позивнице налазе се на десној страни странице групе када је гледате са рачунара.
Напомена: Све информације које се деле унутар групе са више компанија могу видети сви чланови групе. Чланови из других организација и гости не могу да виде ниједан други садржај на Workplace-у друге организације, осим групе у којој сарађују.
Да ли вам овај одговор помогао?
Да
Не