Како да направим групу за више компанија на Workplace-у?

Кад будете правили нову групу, видећете опцију да направите групу са више компанија (multi-company group – MCG).
Напомена: Не можете да направите групу за више компанија из прегледача на вашем мобилном уређају.
Додавање људи у групу са више компанија
Ако сте члан групе са више компанија (multi-company group – MCG), можете да додате колеге у групу на исти начин на који бисте их додали у друге Workplace групе.
Да бисте позвали људе из других предузећа, унесите е-адресу повезану са њиховим Workplace налогом. Администратори група са више компанија подразумевано морају да одобре нове чланове позване у групу.
Ако је група затворена група са више компанија, можете да позовете људе тако што ћете делити везу са позивом. Можете да пронађете везе са позивима на десној страни странице групе када прегледате Workplace са рачунара.
Имајте на уму да ако позовете некога у групу са више компанија чија компанија још не користи Workplace или већ користи Workplace Essential, неће вам бити наплаћено јер ће тој особи бити подешен бесплатан Workplace Essential налог.
Број чланова групе
Не постоји ограничење у броју предузећа или људи који могу били део групе са више компанија (multi-company group – MCG). Имајте на уму да смо овај производ дизајнирали за сарадњу тимова средње величине из мањег броја предузећа.
Напомена: Чланови група са више компанија могу да припадају Workplace Advanced или Workplace Standard заједницама или ниједној заједници.
Да ли су вам ове информације биле корисне?