У чему је разлика између припреме налога и упућивања позива за њега на Workplace-у?

Припремање корисника омогућава администраторима да додају информације о корисничким налозима и подешавају Workplace инстанце без обавештавања корисника.
Будући да позвани и непозвани (припремљени) чланови имају засебне статусе, Workplace администратори могу да покрену своје заједнице прављењем група и додавањем припремљених чланова у њих. Када администратор обави припрему заједнице, може да позове припремљене кориснике а ти корисници ће већ бити део релевантних група када се први пут пријаве на налог.
Да ли су вам ове информације биле корисне?