У чему је разлика између припреме налога и упућивања позива за њега?

Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Premium-а.
Припремање корисника омогућава администраторима да додају информације о корисничким налозима и подешавају Workplace инстанце без обавештавања корисника. Будући да позвани и непозвани (припремљени) чланови имају засебне статусе, Workplace администратори могу унапред да припреме чланове и позову их када буду спремни.
Workplace администратори могу да покрену заједнице ако направе групе и у њих додају припремљене чланове. Када администратор обави почетне кораке, може да позове чланове у Workplace, а ти корисници ће већ бити део релевантних група када се први пут пријаве на налог.
Да ли су вам ове информације биле корисне?