Новости

Прилагодите своје новости на Workplace-у да бисте прегледали своје омиљене објаве и новости.

Можете да престанете да пратите људе и приче или да их сакријете у Новостима. Ако сакријете причу са новости, мања је вероватноћа да ћете убудуће видети сличне приче у новостима.
Да бисте сакрили причу [или особу]:
  1. Кликните на three black vertical dots у горњем десном углу објаве.
  2. Изаберите Сакриј објаву или Сакриј све од [име].
Напомена: Ако у новостима не видите објаве које желите да видите, можете да се придружите још неким групама или да пратите више људи.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
  1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
  2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
  3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
  1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
  2. Click on their name to view their profile.
  3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Приче из новости могу да обухватају измене статуса, фотографије, видео записе, везе, коментаре и свиђања. Приче укључене у новости одређује неколико фактора, укључујући:
  • Објаве у групама чији сте члан.
  • Објаве на временској линији од људи које пратите.
Ако останете без садржаја за приказ у Новостима, такође можете видети препоруке за придруживање отвореним групама и актуелним објавама групе.
Ваша ранија активност у апликацији Workplace такође може да утиче на приче у новостима. На пример, ако сте раније означавали да вам се свиђају фотографије или сте их коментарисали, већа је вероватноћа да ћете видети фотографије у новостима.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Понекад ће се објава коју сте већ видели померити у врх новости ако је неко од ваших сарадника означио да му се она свиђа или је коментарисао. То вам помаже да видите објаве које су вам важне и с којима ваши сарадници највише имају контакта.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако пратите колегу, видећете његове објаве у новостима. У предузећу можете да пратите колеге, људе из других тимова или директоре. Видећете само оне објаве које су видљиве целом предузећу или објављене у групама чији сте члан.
Ако вас колега прати, у новостима ће видети објаве које су видљиве предузећу. Ако објавите нешто у затвореној или тајној групи, колеге ће то видети само ако су чланови те групе.
Ако престанете да пратите колегу, видећете мање његових објава у новостима. Можете поново да се повежете са колегом ког сте престали да пратите ако опет почнете да га пратите.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Можете да укључите или искључите подешавања аутоматске репродукције у Workplace-у.
Да бисте зауставили аутоматско репродуковање видео записа на рачунару:
  1. Кликните на слику на профилу у доњем левом углу Workplace-а > кликните на Подешавања.
  2. Кликните на Видео записи.
  3. Кликните на падајући мени поред Аутоматска репродукција снимака и изаберите Искључи.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Да бисте имали бољи фокус на новости, можете привремено да сакријете панеле с леве и десне стране на Workplace-у.
Леви панел садржи најчешће коришћене групе, недавна ћаскања и обавештења. Да бисте сакрили овај панел:
  1. Идите на Workplace новости, ћаскања или групу.
  2. Задржите показивач изнад левог панела и кликните на .
Десни панел садржи предстојеће догађаје, предложене групе и актуелне објаве ваше организације. Када гледате групу или ћаскање, десни панел се мења и приказује недавну активност и опис групе. Да бисте сакрили овај панел:
  1. Идите на Workplace новости, ћаскања или групу.
  2. Задржите показивач изнад десног панела и кликните на .
Да бисте поново отворили панеле, кликните на релевантну икону по други пут.
Подразумевани преглед
Тренутно стање левог и десног панела ће трајати док и тренутна сесија. Ако отворите Workplace у новој картици, оба панела ће бити опет отворена.
Да ли су вам ове информације биле корисне?