Како да избришем групу за више компанија на Workplace-у?

Група са више компанија (multi-company group – MCG) биће аутоматски избрисана ако је сви чланови напусте. Администратор групе има могућност да уклони све чланове из групе, а затим и себе како би избрисао групу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?