Како да уклоним интеграцију?

Ако се у одељку Налози повезани са Workplace-ом приказују неке интеграције, кликом на њих отварате дијалог у којем можете да се одјавите или да уклоните интеграцију.
Ако организација користи Workplace Premium, можда ћете видети и одељак Омогућио администратор. Пошто је ове интеграције омогућио администратор, не можете да их уклоните. Ако желите да сазнате више о томе шта ове интеграције представљају и како функционишу, контактирајте Workplace администратора.
Ако сте Workplace Premium администратор, можете да одете на картицу Интеграције на Администраторској табли. На тој страници можете да видите све интеграције које сте инсталирали ви или неки други Workplace Premium администратор. Увек можете да уклоните било коју од омогућених интеграција.
Да ли су вам ове информације биле корисне?