Зашто Workplace ограничава употребу одређених функција и која су ограничења?

Увели смо ограничења да бисмо спречили злоупотребу функција и да бисмо заштитили кориснике од безвредне поште и узнемиравања. На пример, ако неко пошаље неколико порука особама са којима није повезан, може добити упозорење или ће му слање порука бити привремено блокирано.
Поред тога, на пример, не би требало превише често да означавате превише особа у белешкама јер се то може сматрати непожељним садржајем.
Таква ограничења зависе од различитих фактора, попут брзине и количине, али не можемо навести више детаља о ограничењима која се уводе у датом случају.
Да ли су вам ове информације биле корисне?