Integration Permissions

Овај садржај није доступан на вашем језику. Изаберите неки од подржаних језика:

Sharing a file to Workplace using a cloud storage integration doesn't affect the permissions of that file. If a member of your Workplace community doesn't have permission to view a file, they won't see a preview or have access to that content.

Овај чланак се односи само на администраторе Workplace Essential-а и Workplace Advanced-а.
Да бисте видели интеграције које имају приступ вашим информацијама, посетите картицу Интеграције на администраторској табли.
Ту ћете моћи да видите интеграције које сте омогућили за свој Workplace налог.
Можда ћете видети одељак под називом Омогућио ваш администратор. У овом одељку ћете видети интеграције које су ваши администратори омогућили у заједници и које имају приступ неким вашим информацијама. Овде спадају интеграције које су направиле треће стране, као и прилагођене интеграције које су подесили администратори из ваше организације. Ако желите да сазнате више о томе шта ове интеграције представљају и којим информацијама могу да приступају, контактирајте Workplace администратора.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Essential-а и Workplace Advanced-а.
Да бисте проверили којим дозволама интеграције које сте омогућили имају приступ:
  1. На својој Администраторској табли, кликните на Интеграције > Дозволе и подаци.
  2. Овде ћете моћи да видите све омогућене интеграције у својој заједници. Ако кликнете на појединачне интеграције, моћи ћете да видите којим дозволама имају приступ. Такође ћете моћи да измените ове дозволе.
Напомена: За приступни токен за прилагођене интеграције, дозволе које нису коришћене у последњих 60 дана биће повучене а администратори заједнице обавештени. Администратори ће видети обавештење у оквиру Табле са дозволама за интеграције на Администраторској табли када се дозволе за прилагођене интеграције измене у складу са овим процесом.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако је датотека јавна за све у организацији, колеге које су омогућиле интеграцију са складиштима у облаку за свој Workplace налог виде обогаћени преглед и/или наслов датотека. Ако датотека није јавна, од њих се тражи да повежу налог како би се утврдило да ли имају дозволу да виде наслов и/или преглед из Workplace-а.
Workplace приказује преглед и/или наслов само особама које имају дозволу да погледају датотеку. Ако неки колега није омогућио интеграцију, има опцију да је омогући и погледа прегледе.
Напомена: Прегледи датотека за интеграцију садржаја не функционишу у групама са више компанија. Датотеке се и даље појављују као URL везе.
Имајте на уму да се преглед не приказује за датотеке које су шифроване/заштићене лозинком.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако промените дозволу за датотеку из приватно/доступно некима у јавно за све у предузећу:
  • За кориснике Workplace Advanced:
Пошто датотека није била јавна за све када сте направили објаву, људи виде само икону типа датотеке и од њих се тражи да потврде да имају дозволу да прегледају датотеку. Само људи који имају дозволу могу да виде преглед датотеке и приступе јој. Ако промените дозволу у „јавно“, ништа се не мења у прегледу, с тим што сви могу да приступе датотеци.
  • За кориснике Workplace Essential:
Само колеге које имају дозволу и које су омогућиле интеграцију могу да виде преглед датотеке и приступе јој. Ако промените дозволу у „јавно“, ништа се не мења у прегледу, с тим што сви могу да приступе датотеци. Ако неки колега није омогућио интеграцију, имаће прилику да је омогући како би надаље видео прегледе.
Ако промените дозволу за датотеку из јавно, тако да сви у предузећу могу да јој приступе, у приватно/доступно некима:
  • За кориснике Workplace Advanced:
Пошто је датотека јавна за све у време прављења објаве, сви виде њен преглед и/или наслов. Ако промените дозволу у приватно/доступно некима, прегледи који приказују слике остају исти пошто су снимљени у тренутку када сте направили објаву. Међутим, само људи који имају дозволу могу да приступе датотеци када кликну на везу. Од корисника може да се затражи да се пријаве код добављача услуга у облаку.
  • За кориснике Workplace Essential:
Исто као изнад ако су омогућене интеграције.
Да ли су вам ове информације биле корисне?