Како да подесим или променим дозволе за приступ белешци на Workplace-у?

Када завршите с писањем белешке биће потребно да одлучите ко ће моћи да је прочита.
Дозволе се могу давати појединцима, члановима групе или читавом Workplace-у. Дозволе се могу одобрити само на рачунару.
Да бисте колегама дали приступ белешци:
  1. Из уређивача бележака, кликните на Подели. Можете га наћи на врху екрана.
  2. Кликните на Управљај публиком.
  3. Кликните на падајући мени или кликните на Изабране особе и групе (да бисте ограничили публику) или на Име свог предузећа (да бисте је поделили са свима у вашој заједници).
    • Ако сте одабрали одређену публику, потражите имена особа за које желите да виде вашу белешку.
    • Такође можете да потражите групу да бисте дали приступ свим њеним члановима.
    • Можете да кликнете на Уклони да бисте уклонили групе или појединце из свог избора.
  4. Када сте задовољни својим избором, кликните на Сачувај измене.
Када изаберете своју публику, можете да делите белешку као објаву на својој временској линији или у релевантним групама тако што ћете кликнути на Подели. Одатле изаберите Подели у изабраним групама или Подели на временској линији.
Да ли су вам ове информације биле корисне?