Конфигурација мреже

Да бисте обезбедили да сви у вашој организацији могу ефикасно да користе Workplace, можете да конфигуришете своју мрежу да бисте омогућили одређене домене и распоне IP адреса. Сазнајте више о конфигурацији мреже у Центру са ресурсима за кориснике.

Не можете да блокирате приступ Facebook-у јер је Workplace направљен на истој технологији као и Facebook. Ограничења домена која спречавају мрежни приступ Facebook-у утичу и на Workplace.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Premium-а.
Да би Workplace исправно функционисао, морате да обезбедите да комплетан саобраћај до следећих домена (укључујући све поддомене) и портова није блокиран и да је омогућен за мреже вашег предузећа.
Напомена: Домени које Workplace користи подложни су промени, тако да ову листу не треба сматрати коначном. Селективно блокирање Facebook домена није званично подржано за Workplace, тако да се ови домени обезбеђују само у виду референце.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако вам је потребна контрола над приступом Workplace-у на мрежи предузећа, можете да изаберете да на списак дозвољених ставите опсеге IP адреса Фејсбукових веб сервера са којих се пружа Workplace.
Број Facebook аутономног система (AS) AS32934 може се користити за преузимање тачне и актуелне листе IP адреса Facebook веб сервера. На пример:
whois -h whois.radb.net — '-i origin AS32934' | grep ^route
Да ли су вам ове информације биле корисне?