Content Moderation

Овај садржај није доступан на вашем језику. Изаберите неки од подржаних језика:

Members of your Workplace community are able to report content directly to System Admins. When content is reported, you'll receive a desktop notification and a mobile push notification. You can find out more about managing reported content on the Customer Resource Center.

Овај чланак се односи само на администраторе у Workplace Advanced-у.
Када неко пријави садржај администраторском тиму, добијате обавештење на рачунару и push обавештење на мобилном уређају.
Да бисте управљали пријављеним садржајем на рачунару:
  1. Кликните на Администраторска табла и изаберите Пријављен садржај.
  2. Кликните на Прегледај поред пријављеног садржаја који желите да прегледате.
    Ако вам је потребан бољи контекст о пријави, кликните на Пошаљи поруку да бисте послали поруку директно особи која је пријавила садржај. Пријављена објава ће затим бити послата као прилог у ћаскању.
  3. Када прегледате садржај, можете да изаберете да га трајно избришете или да дозволите да садржај остане на Workplace-у.
Да бисте управљали пријављеним садржајем у апликацији за мобилне уређаје:
  1. Додирните Још, па изаберите Администраторска табла и пронађите Пријављени садржај.
  2. Додирните пријављени садржај који желите да прегледате.
  3. Када прегледате садржај, можете да изаберете да га трајно избришете или да дозволите да садржај остане на Workplace-у.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Увели смо ограничења да бисмо спречили злоупотребу функција и да бисмо заштитили кориснике од безвредне поште и узнемиравања. На пример, ако неко пошаље неколико порука особама са којима није повезан, може добити упозорење или ће му слање порука бити привремено блокирано.
Поред тога, на пример, не би требало превише често да означавате превише особа у белешкама јер се то може сматрати непожељним садржајем.
Таква ограничења зависе од различитих фактора, попут брзине и количине, али не можемо навести више детаља о ограничењима која се уводе у датом случају.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
To delete and report Work Teams, login to Workplace from your computer. You have to be a system admin on Workplace to delete a Work Team.
To delete a Work Team:
  1. From your News Feed, click See More below Home on the left panel.
  2. Click Directory, then click Work Teams.
  3. Use the search bar to find and click the name of the Work Team you want to delete.
  4. Click in the top-right.
  5. Click Delete Work Team, then click Confirm.
Deleting a Work Team will remove all resources and associated groups

To report a Work Team:
  1. From your News Feed, click See More below Home on the left panel.
  2. Click Directory, then click Work Teams.
  3. Use the search bar to find and click the name of the Work Team you want to report.
  4. Click in the top-right, then click Report Team.
  5. Click one of the options why you are reporting the team, then click Submit.
Reporting content sends a message to your company Workplace admin for further review. The person who created this content will not know you reported it.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на администраторе у Workplace Premium-у
Администратори не могу да спрече неку особу да објављује на својој временској линији. Међутим, можете да модерирате објаве у групама ако сте администратор система или модератор садржаја. Сазнајте више о разним администраторским улогама у Workplace-у.
Да ли су вам ове информације биле корисне?