Како да направим собу на Workplace-у?

Постоје два начина да се направи соба на Workplace-у. Први начин је помоћу Ћаскања, тако што ћете кликнути на видео икону Нова соба изнад ваше листе са низом порука у ћаскању. Други начин је помоћу Група, тако што ћете кликнути на Направи собу на картици Собе у оквиру групе у којој сте члан или администратор.
Позивање корисника у собе на Workplace-у
Свако може да се придружи соби у оквиру опције Workplace Rooms Као аутор позива, можете да ограничите приступ својој соби тако да могу да јој се придруже само особе на вашем Workplace-у или можете да је оставите отворену за сваког ко има везу за придруживање. Ваш администратор система може да онемогући корисницима изван вашег Workplace-а да се придруже Соби.

Када састанак почне, аутор позива може да закључа собу тако што ће кликнути на икону браве у горњем десном углу Собе. Ово ће спречити нове учеснике да се придруже. Аутор позива може и да уклони учеснике из Собе.

Аутори позива могу и да обнове везу са позивницом у сваком тренутку. Овим престаје да ради стара веза са позивницом.
Придруживање соби на Workplace-у
Да би се придружили соби, гости морају да унесу своје име, потврде да су старији од прописаног ограничења и да прихвате Прихватљиве услове коришћења Workplace-а и Политику приватности.

Ако је позив дошао из Ћаскања, аутор Собе мора да буде присутан да би позив могао да почне. Ако је позив дошао из Групе, сви чланови групе морају да буду присутни да би позив могао да почне. Ако су само гости присутни у позиву и у периоду од три минута се не придружи и аутор Собе, веза за придруживање соби аутоматски истиче.
Да ли су вам ове информације биле корисне?