Које су различите врсте Workplace планова?

Ово је преглед два различита Workplace плана. Да бисте видели које конкретне функције су доступне у плановима Advanced и Enterprise, посетите Страницу са ценама за Workplace.
Постоје два различита Workplace плана. Они се наплаћују месечно на основу броја људи који су активни у вашем Workplace-у.
Посетите Страницу са ценама за Workplace за комплетну листу функција које су приложене уз сваки план.
Workplace Advanced
Workplace Advanced је направљен за повезивање целокупне организације на Workplace-у. Он садржи познате функције из Workplace-а, као што су ћаскање, видео пренос уживо и Групе, плус контроле администратора. Workplace Advanced кошта 4,00 USD по особи месечно. Уз Workplace Advanced, мобилно особље може да се повеже са услугом Workplace Frontline преко мобилног уређаја за 1,50 USD по особи месечно.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise је намењен организацијама које раде на вишем нивоу сложености због њихове величине или индустрије и којима је потребан виши ниво подршке. Он обухвата све функције из плана Advanced, плус време првобитног одговора подршке од 4 сата, приоритетно решавање подршке и рани приступ новим функцијама. Workplace Enterprise кошта 8,00 USD по особи месечно.
Да ли су вам ове информације биле корисне?