Које су различите врсте Workplace планова?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Функције производаWorkplace Essential поседује функције као што су Новости, групе, ћаскање и видео пренос уживо. Поред тога, Workplace Essential ће имати административне функције као што су Администраторска табла, интеграције, људи и управљање групом. Поред функција које обухватају Новости, групе, ћаскање и видео пренос уживо, Workplace Advanced има административне функције укључујући аналитику, администраторску таблу и интеграцију са добављачима идентитета.Поред функција у Workplace Advanced-у, Workplace Enterprise обухвата иницијални одговор подршке у року од 4 сата, приступ наменском тиму за подршку предузећима, приоритетно решавање и рани приступ новим функцијама.
Модерација садржајаСадржај прегледају администратори заједнице.Садржај прегледају администратори заједнице.Садржај прегледају администратори заједнице.
Прављење и брисање налогаАдминистратори заједнице могу директно да обезбеде и избришу налоге.Администратори заједнице могу директно да обезбеде и избришу налоге. Администратори заједнице могу директно да обезбеде и избришу налоге.
Власништво над подацимаАдминистратор заједнице управља заједницом, а компанија поседује и контролише податке. Администратор заједнице може да мења, брише или извози податке у било које време. Администратор заједнице управља заједницом, а компанија поседује и контролише податке. Администратор заједнице може да мења, брише или извози податке у било које време. Администратор заједнице управља заједницом, а компанија поседује и контролише податке. Администратор заједнице може да мења, брише или извози податке у било које време.
Видљивост објавеСадржај који објављујете видљив је вама, људима у групама у којима објављујете или људима изван група у којима објављујете, уколико је у питању отворена група. Поред тога, администратори заједнице могу да виде и све податке које објављујете, чак и у тајним групама. Садржај који објављујете видљив је вама, људима у групама у којима објављујете или људима изван група у којима објављујете, уколико је у питању отворена група. Поред тога, администратори заједнице могу да виде и све податке које објављујете, чак и у тајним групама. Садржај који објављујете видљив је вама, људима у групама у којима објављујете или људима изван група у којима објављујете, уколико је у питању отворена група. Поред тога, администратори заједнице могу да виде и све податке које објављујете, чак и у тајним групама.
ПлаћањеWorkplace Essential је бесплатна услуга. Купци Workplace Advanced-а имају бесплатан пробни период од 30 дана. После бесплатног пробног периода, Workplace Advanced се наплаћује.Workplace Enterprise се наплаћује.
Број налога који се могу направитиБез ограничења. Без ограничења.Без ограничења.
Да ли су вам ове информације биле корисне?