Support

Овај садржај није доступан на вашем језику. Изаберите неки од подржаних језика:

Find out more about the support that is available to you as a Workplace customer. Not ready to submit a support request? Get more help by visiting our learning and training resources.

Нашем тиму за подршку можете да се обратите само ако сте администратор на Workplace-у Premium
Ако нисте администратор у Workplace Premium-у или користите Workplace Standard:
У горњем десном углу странице кликните на . Ту можете да урадите следеће:
 • Поставите питање заједници. Заједница центра за помоћ јесте место на којем можете да се повежете с корисницима Workplace-а из других предузећа, као и из властитог, да бисте пронашли и делили одговоре на питања о Workplace-у. Чланови нашег тима такође учествују у дискусијама.
 • Пошаљите повратне информације. Прегледамо многе идеје које нам људи шаљу и користимо их да бисмо побољшали утисак при раду у Workplace-у за свакога.
Ако сте Workplace Premium администратор:
У горњем десном углу странице кликните на . Ту можете да урадите следеће:
 • Обратите се подршци за Workplace. Наш тим би требало да вам одговори у року од 48 сати, али се обично трудимо да одговоримо у року од једног радног дана.
 • Идите у пријемно сандуче подршке. Ту ћете пронаћи преписку са подршком за Workplace. На поруке можете да одговарате преко пријемног сандучета подршке или путем е-адресе на послу.
 • Поставите питање заједници. Заједница центра за помоћ јесте место на којем можете да се повежете с корисницима Workplace-а из других предузећа, као и из властитог, да бисте пронашли и делили одговоре на питања о Workplace-у. Чланови нашег тима такође учествују у дискусијама.
 • Пошаљите повратне информације. Прегледамо многе идеје које нам људи шаљу и користимо их да бисмо побољшали утисак при раду у Workplace-у за свакога. Ако имате проблем који захтева тренутну подршку, обратите се подршци за Workplace.
Ако вам је и даље потребна помоћ, можете да урадите и следеће:
 • Посетите подршку за програмере. Подршка за програмере јесте место где можете да научите више о техничкој интеграцији између вашег предузећа и Workplace-а.
 • Посетите Центар за трансформацију. Центар за трансформацију представља централно место за све најбоље праксе и ресурсе за Workplace који обезбеђују успешно покретање Workplace-а и брзо остваривање резултата у организацији.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Постоји неколико предности употребе директне подршке:
 • Администратори добијају видљивост за све захтеве за подршку које направе администратори у предузећу
 • Директна подршка је у оквиру производа, што значи да администратори не морају да излазе из Workplace-а да би добили помоћ
 • Администратори имају могућност да виде статус тикета које су послали како би пратили ток њиховог решавања
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Priorities can be used to provide information to Workplace Support about the business impact and urgency of your issue or question. Guidelines for each priority can be seen below.
High Priority: Severe business impact
Severe impact to business. The issue prevents users from being able to perform their job responsibilities. Requires immediate action. No possible workarounds available.
Examples:
 • All users are unable to login to use Workplace.
 • A key component of Workplace is not working for all users, such as the ability to create groups.
 • A key stakeholder, such as the company CEO, is unable to use a core functionality of Workplace, e.g. cannot go live.
Mid Priority: Moderate business impact
Moderate impact to business. The issue prevents some users from performing their job responsibilities. Workaround is available. Non-primary feature of Workplace is not working for users.
Examples:
 • Some users are not able to go live.
 • A non key component of Workplace is not working as expected - Mac users being unable to download a video.
Low Priority: Low business impact
Low impact to business. The issue is transient. Workaround is available. Impact is less than 5% of total users and issue is not a core component of Workplace.
Examples:
 • One user is occasionally unable to see a chat thread linked to a group.
 • Some users are unable to download a video when using an Android phone, but can do so from a laptop or an iOS device.
 • Relatively low-key issues with API usage/Developer Support.
Note: The main purpose of priorities is to signal the business impact or urgency of your issue to the Workplace support team. Priorities do not guarantee faster or slower resolution, but enable us to better focus on the more impactful and urgent issues.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Other support

Кориснички центар са ресурсима

Кориснички центар са ресурсима представља централно место за све најбоље праксе и ресурсе за Workplace који обезбеђују успешно покретање Workplace-а и брзо остваривање резултата у организацији.

Статусу странице се додаје унос када се идентификује проблем, када постоје промене у статусу проблема и када се проблем реши.
Страница статуса је јавно доступна на workplace.com/status. Такође можете наћи везу ка страници у подножју веб локације Workplace.
Претплатите се на најновије информације.
Можете да додате интеграцију издавача Workplace статуса у Workplace групу. Када се појави проблем или се проблем реши на страници статуса на Workplace-у, интеграција ће то објавити у групи а чланови ће примити push обавештења и обавештења путем е-поруке.
Да бисте додали интеграцију:
 1. У групи у којој сте администратор, кликните на картицу Још и изаберите Интеграција.
 2. Кликните на Workplace статус.
 3. Изаберите Додај.
Можете и да користите свој RSS читач да бисте се претплатили на RSS фид о Workplace статусу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Report a problem
Ако сматрате да постоји проблем са Workplace-ом, можете проверити workplace.com/workplace/status да бисте видели да ли проблем утиче на друге клијенте. Ми наводимо само проблеме који утичу на могућност корисника да користи основне Workplace функције на страници статус услуге Workplace. Ове функције се наводе на врху странице статуса.
Ако сте администратор за Workplace Advanced који има проблем с неким од ових функција, али не видите да је наведен на страници статуса, можете послати тикет нашем тиму за подршку.
Да ли су вам ове информације биле корисне?