Пакети

Workplace је доступан у пакетима Essential, Advanced и Enterprise. Сазнајте више о томе како да изаберете прави пакет за своју организацију.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Функције производаWorkplace Essential поседује функције као што су Новости, групе, ћаскање и видео пренос уживо. Поред тога, Workplace Essential ће имати административне функције као што су Администраторска табла, интеграције, људи и управљање групом. Поред функција које обухватају Новости, групе, ћаскање и видео пренос уживо, Workplace Advanced има административне функције укључујући аналитику, администраторску таблу и интеграцију са добављачима идентитета.Поред функција у Workplace Advanced-у, Workplace Enterprise обухвата иницијални одговор подршке у року од 4 сата, приступ наменском тиму за подршку предузећима, приоритетно решавање и рани приступ новим функцијама.
Модерација садржајаСадржај прегледају администратори заједнице.Садржај прегледају администратори заједнице.Садржај прегледају администратори заједнице.
Прављење и брисање налогаАдминистратори заједнице могу директно да обезбеде и избришу налоге.Администратори заједнице могу директно да обезбеде и избришу налоге. Администратори заједнице могу директно да обезбеде и избришу налоге.
Власништво над подацимаАдминистратор заједнице управља заједницом, а компанија поседује и контролише податке. Администратор заједнице може да мења, брише или извози податке у било које време. Администратор заједнице управља заједницом, а компанија поседује и контролише податке. Администратор заједнице може да мења, брише или извози податке у било које време. Администратор заједнице управља заједницом, а компанија поседује и контролише податке. Администратор заједнице може да мења, брише или извози податке у било које време.
Видљивост објавеСадржај који објављујете видљив је вама, људима у групама у којима објављујете или људима изван група у којима објављујете, уколико је у питању отворена група. Поред тога, администратори заједнице могу да виде и све податке које објављујете, чак и у тајним групама. Садржај који објављујете видљив је вама, људима у групама у којима објављујете или људима изван група у којима објављујете, уколико је у питању отворена група. Поред тога, администратори заједнице могу да виде и све податке које објављујете, чак и у тајним групама. Садржај који објављујете видљив је вама, људима у групама у којима објављујете или људима изван група у којима објављујете, уколико је у питању отворена група. Поред тога, администратори заједнице могу да виде и све податке које објављујете, чак и у тајним групама.
ПлаћањеWorkplace Essential је бесплатна услуга. Купци Workplace Advanced-а имају бесплатан пробни период од 30 дана. После бесплатног пробног периода, Workplace Advanced се наплаћује.Workplace Enterprise се наплаћује.
Број налога који се могу направитиБез ограничења. Без ограничења.Без ограничења.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Workplace Essential is for team and small company communication. It’s free to use. We’ll begin rolling out Workplace Essential in 2020.
Workplace Advanced is designed to connect entire organizations and is $4 per person, per month. It’s our recommended plan.
Workplace Enterprise is built for organizations which operate with greater levels of complexity due to their size or industry. It costs $8 per person, per month. To get the Enterprise plan, you'll need to contact the Workplace sales team or a Workplace partner.
The Workplace Frontline plan can be added on to either Workplace Advanced or Workplace Enterprise.
Note: Visit our pricing section to learn more about plans and pricing.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
За Workplace се наплаћује фиксна цена од 4 USD по активном кориснику на месечном нивоу за Workplace Advanced пакет.
Биће вам наплаћено коришћење за све запослене у вашој заједници, чак и ако корисник не користи ваш корпоративни домен е-поште за пријављивање.
Имајте на уму да је валута наплате USD. Наше цене не укључују применљиве порезе. Најновије информације о ценама можете да пронађете у одељку са ценама.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Да бисте затражили надоградњу на Workplace Advanced са Workplace Standard-а, потребно је да приступите Workplace-у са вашег рачунара.
Да бисте надоградили свој Workplace налог са Workplace Standard-а на Workplace Advanced:
  1. Кликните наиспод Новости у горњем левом углу Workplace-а.
  2. Попуните образац у коме се траже додатне информације о вашем предузећу.
  3. Означите поље како бисте потврдили да разумете уговор.
  4. Кликните на Настави. После тога ћете проћи кроз процес потврде домена.
Имајте на уму да пребацивање на Workplace Advanced значи да ваша заједница мора да прихвати нове услове и одредбе. Сазнајте више о функцијама Workplace Advanced-а.
Ако први пут обављате надоградњу на Workplace Advanced, имате право на бесплатну пробну верзију. Ако се региструјете у Advanced-у, пређете на Standard и затим се вратите на Advanced, нећете добити нову бесплатну пробну верзију.
Имајте на уму да ћете морати да докажете власништво над доменом е-поште да бисте надоградили налог на Advanced.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на администраторе у Workplace Advanced-у.
Да бисте налог претворили у Workplace Essential:
  1. С рачунара кликните на Администраторска табла у горњем левом углу профила.
  2. Кликните на Плаћања.
  3. Кликните на Прегледајте планове и изаберите Пребаци на Essential.
  4. Када будете упитани, Потврдите промену да бисте довршили процес.
Увек можете да се вратите на Advanced тако што ћете кликнути на дугме Надогради на Advanced.
Напомена: Ако не видите опцију Промените у Essential, можда ћете морати да се одјавите са налога, обришете кеш меморију у прегледачу, а затим се поново пријавите.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако се пребаците са Workplace Advanced-а на Workplace Essential, више нећете моћи да приступите следећим функцијама:
Непослате позивнице
  • Непослате позивнице ће бити трајно избрисане из ваше заједнице.
Јединствена пријава (SSO)
  • Ако користите SSO, све ваше колеге ће бити одјављене и мораће да поставе сопствене лозинке. Они такође неће моћи да се пријаве једним кликом.
Аналитика која приказује ко у вашој заједници користи Workplace
  • Администраторска табле ће нестати. Зато нећете моћи да видите који су људи и групе најактивнији на Workplace-у.
1:1 подршка путем е-поште за администраторе
  • Нећете моћи директно да шаљете е-поруке подршци за помоћ када имате неко питање, али ћете и даље имати приступ центру за помоћ.
Администраторске контроле за управљање заједницом
  • Нећете моћи да измените објаве или да управљате сопственим подацима и корисницима, нити ћете моћи да видите да ли је неко из ваше заједнице пријавио неку објаву.
API-ји за прилагођене интеграције и ботове
  • Нећете моћи да користите ботове и више нећете имати приступ API-ју за прилагођене интеграције.
Синхронизивање са добављачима идентитета као што је G Suite
  • Више нећете моћи лако да се синхронизујете са добављачима идентитета, па људи неће бити аутоматски додати или уклоњени када се придруже вашем предузећу или га напусте. Корисници који су претходно синхронизовани ће остати у Workplace-у.
Напомена: Ако већ имате прилагођену URL адресу за Workplace или ако имате више верификованих домена е-поште, ми их нећемо мењати, али имајте на уму да нећете моћи да ажурирате или управљате тим информацијама када се пребаците на Workplace Essential.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Да ли су вам ове информације биле корисне?