Пакети

Workplace је доступан у пакетима Essential, Advanced и Enterprise. Сазнајте више о томе како да изаберете прави пакет за своју организацију.

Постоји један Workplace Core план, са опционим програмским додацима. Наплаћиваће вам се на месечном нивоу на основуброја људи који су позвани у ваш Workplace.
Посетите Страницу са ценама за Workplace за комплетну листу функција које су укључене.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Workplace Essential је намењен за комуникацију у оквиру тима и малог предузећа. Бесплатан је за коришћење. Workplace Essential ће постати доступан у 2020. години.
Workplace Advanced је осмишљен тако да повеже целе организације и његова цена износи 4 USD по особи месечно. То је наш препоручени план.
Workplace Enterprise је направљен за организације које раде на већим нивоима сложености због њихове величине или индустрије. Он кошта 8 USD по особи месечно. Да бисте добили Enterprise план, потребно је да се обратите Workplace тиму за продају или Workplace партнеру.
Workplace Frontline план се може надоградити на планове Workplace Advanced или Workplace Enterprise.
Напомена: Посетите наш одељак са ценама да бисте сазнали више о плановима и ценама.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
За Workplace се наплаћује фиксна цена од 4 USD по активном кориснику на месечном нивоу за Workplace Advanced пакет.
Биће вам наплаћено коришћење за све запослене у вашој заједници, чак и ако корисник не користи ваш корпоративни домен е-поште за пријављивање.
Имајте на уму да је валута наплате USD. Наше цене не укључују применљиве порезе. Најновије информације о ценама можете да пронађете у одељку са ценама.
Да ли су вам ове информације биле корисне?