Пакети

Workplace је доступан у пакетима Essential, Advanced и Enterprise. Сазнајте више о томе како да изаберете прави пакет за своју организацију.

Ово је преглед два различита Workplace плана. Да бисте видели које конкретне функције су доступне у плановима Advanced и Enterprise, посетите Страницу са ценама за Workplace.
Постоје два различита Workplace плана. Они се наплаћују месечно на основу броја људи који су активни у вашем Workplace-у.
Посетите Страницу са ценама за Workplace за комплетну листу функција које су приложене уз сваки план.
Workplace Advanced
Workplace Advanced је направљен за повезивање целокупне организације на Workplace-у. Он садржи познате функције из Workplace-а, као што су ћаскање, видео пренос уживо и Групе, плус контроле администратора. Workplace Advanced кошта 4,00 USD по особи месечно. Уз Workplace Advanced, мобилно особље може да се повеже са услугом Workplace Frontline преко мобилног уређаја за 1,50 USD по особи месечно.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise је намењен организацијама које раде на вишем нивоу сложености због њихове величине или индустрије и којима је потребан виши ниво подршке. Он обухвата све функције из плана Advanced, плус време првобитног одговора подршке од 4 сата, приоритетно решавање подршке и рани приступ новим функцијама. Workplace Enterprise кошта 8,00 USD по особи месечно.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Workplace Essential је намењен за комуникацију у оквиру тима и малог предузећа. Бесплатан је за коришћење. Workplace Essential ће постати доступан у 2020. години.
Workplace Advanced је осмишљен тако да повеже целе организације и његова цена износи 4 USD по особи месечно. То је наш препоручени план.
Workplace Enterprise је направљен за организације које раде на већим нивоима сложености због њихове величине или индустрије. Он кошта 8 USD по особи месечно. Да бисте добили Enterprise план, потребно је да се обратите Workplace тиму за продају или Workplace партнеру.
Workplace Frontline план се може надоградити на планове Workplace Advanced или Workplace Enterprise.
Напомена: Посетите наш одељак са ценама да бисте сазнали више о плановима и ценама.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
За Workplace се наплаћује фиксна цена од 4 USD по активном кориснику на месечном нивоу за Workplace Advanced пакет.
Биће вам наплаћено коришћење за све запослене у вашој заједници, чак и ако корисник не користи ваш корпоративни домен е-поште за пријављивање.
Имајте на уму да је валута наплате USD. Наше цене не укључују применљиве порезе. Најновије информације о ценама можете да пронађете у одељку са ценама.
Да ли су вам ове информације биле корисне?