Која је разлика између верификованог домена и домена чије је оглашавање дозвољено Workplace-у?

Администратори могу да изаберу да ли ће верификовати домен, дозволити оглашавање домена или неће учинити ништа. Ако нисте у могућности да потврдите свој домен, имате опцију да дозволите оглашавање домена. Дозвољавање оглашавања вашег домена омогућава другим особама са истим доменом за е-пошту да креирају засебне Workplace налоге. Ако одлучите да дозволите оглашавање свог домена, у сваком тренутку га и даље можете верификовати.
Верификован домен доказује да искључиво ви поседујете тај домен. Када се ваш домен за е-пошту верификује, корисници у оквиру вашег Workplace-а неће моћи да креирају нове Workplace-ове коришћењем тог домена.
Верификовани домени имају следеће функције:
  • Могућност уређивања PII (подаци који омогућавају личну идентификацију)
  • Слање обавештења корисницима пре преузимања профила
  • SSO пријава
Ако је ваш домен верификован, други Workplace-ови чије је оглашавање дозвољено се неће се приказати као опције за придруживање корисника.
Сазнајте више о функцији SSO.
Да ли су вам ове информације биле корисне?