Подешавање вашег Workplace-а

Сазнајте више о неким основним подешавањима која можете да користите да бисте припремили Workplace за вашу организацију. Посетите наше водиче за управљање налозима засполених када будете спремни да почнете да шаљете позиве колегама.

Да бисте се уверили да имате најбољи могући утисак при раду на Workplace-у, препоручујемо да користите најновију верзију неког од следећих прегледача.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Име и логотип (Workplace Premium)
Ако ваше предузеће користи Workplace Premium, а ви сте администратор, можете да прилагодите профил заједнице тако што ћете са рачунара кликнути на Администраторска табла у горњем десном углу профила и изабрати Подешавања са леве стране. Ту можете да урадите следеће:
 • Промена имена предузећа
 • Ажурирање логотипа предузећа
 • Постављање услова коришћења
 • Навођење Workplace слоја
 • Домени (Workplace Premium)
  Ако предузеће користи Workplace Premium, а ви сте администратор, можете да додате и верификујете домене тако што ћете изабрати Домени на Администраторској табли. Сазнајте више о верификовању домена.
  Групе (Workplace Premium и Workplace Standard)
  Можете да додате или промените насловну фотографију странице. Сазнајте више о групама у апликацији Workplace.
  Да ли су вам ове информације биле корисне?
  Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Essential-а и Workplace Advanced-а.
  Да бисте променили логотип компаније:
  1. Кликните на Администраторска табла у горњем левом углу Workplace-а.
  2. Кликните на Подешавања.
  3. Померите се до Логотип предузећа и кликните на Ажурирај логотип.
  4. Изаберите датотеку.
  5. Измените логотип и кликните на дугме Исеци и сачувај.
  Да ли су вам ове информације биле корисне?
  Слике логотипа на Workplace-у треба да буду 495 x 234 пиксела или веће. Ове димензије осигуравају уклапање у обезбеђени предложак логотипа.
  Слике веће од 495 x 234 пиксела смањују се да би се уклопиле у предложак логотипа.
  Подржани су следећи формати:
   .PNG (са позадином или без ње)
   .JPG
  Имајте на уму да анимирани формати, као што је .GIF, нису подржани и да датотеке не треба да чувате у RGB режиму. Додати логотипи у CMYK режиму могу да се разликују по боји у поређењу са прегледом оригиналне датотеке.
  Да ли су вам ове информације биле корисне?
  Подешавања језика вам омогућавају да промените језике које видите у Workplace-у.
  Да бисте променили подешавања језика:
  У новостима, кликните на своју слику на профилу у доњем левом углу > Кликните на Подешавања > кликните на Језик и регион.
  Ту можете да изаберете на којем језику желите да користите Workplace и да ажурирате подешавања за превођење Новости. Видећете следеће опције:
  • Приказуј Workplace на овом језику: Ова опција мења језик Workplace-а.
  • Језик на који желите да се објаве преведу: Овим бирате језик на који ће се превести коментари и објаве написани на другом језику.
  • Језици за које не желите да вам се нуди превод: Овим бирате језике за које не желите опције превођења. Коментари или објаве написане на овим језицима неће имати опције превођења.
  • Језици за које не желите аутоматско превођење: Овим бирате језике за које не желите аутоматско превођење. Објаве на овим језицима се неће аутоматски преводити.
  • Објављујте на више језика: Ова опција вам омогућава да објављујете садржај на више језика.
  Да ли су вам ове информације биле корисне?
  Можете да омогућите двоструку потврду идентитета да бисте додали систем двоструке потврде идентитета на Workplace налог ради додатне безбедности.
  Ако укључите двоструку потврду идентитета, која је позната и као вишетрука потврда идентитета (MFA), од вас ће бити затражен посебан безбедносни кôд сваки пут када покушате да се пријавите на Workplace налог или у апликацију са новог уређаја. Пошто унесете овај безбедносни кôд, имаћете опцију да сачувате уређај на налогу тако да нећете морати да пролазите кроз овај процес када се поново пријавите са истог уређаја.
  Да бисте укључили двоструку потврду идентитета:
  1. Пријавите се у Workplace.
  2. Кликните на слику на свом профилу у доњем левом углу Workplace-а.
  3. Кликните на Подешавања.
  4. Кликните на Безбедност и пријављивање.
  5. Померите се надоле и кликните на Измени у одељку Користи двоструку потврду идентитета, па изаберите Започните. Можда ће вам бити затражено да поново унесете лозинку.
  6. У одељку СМС порука (СМС) кликните на Додајте нов број телефона да бисте додали број телефона. Биће вам затражено да унесете број телефона, а затим да потврдите да сте власник броја тако што ћете унети кôд за потврду који сте добили у СМС поруци.
  Имајте на уму да морате да кликнете на Омогући да бисте активирали функцију двоструке потврде идентитета пошто изаберете подешавања за њу.
  Напомена: Безбедносне кодове можете да генеришете помоћу апликације другог произвођача, или алатке Генератор кодова у Workplace апликацији.
  Ако више немате приступ двострукој потврди идентитета или не можете да се пријавите, обратите се свом Workplace администратору или пошаљите захтев да бисте поново добили приступ.
  Да ли су вам ове информације биле корисне?