Како да сарађујем с колегама на Workplace белешци?

Можете да позовете колеге да сарађују с вама на белешкама у реалном времену. Можете да позовете колеге појединачно или да аутоматски додате све чланове неке Workplace групе. Сви који с вама раде на белешци биће назначени као сарадници.
Белешке се могу писати само када се пријављени у Workplace на рачунару.
Да бисте додали сараднике за белешку на Workplace-у:
  1. Направи белешку.
  2. Из уређивача бележака, кликните на Додај сараднике.
  3. Потражите име колеге с којим желите да сарађујете.
    1. У супротном, потражите име групе да бисте позвали све њене чланове на сарадњу.
  4. Када додате све појединце и групе које желите, кликните на Сачувај измене.
Обавештење ће бити послато свим особама (али не и члановима групе) које сте позвали да с вама мењају белешку.
Уклони сараднике из белешке.
Да бисте уклонили сараднике за белешку на Workplace-у:
  1. Из уређивача бележака, кликните на Додај сараднике.
  2. Погледајте листу сарадника и пронађите групе или појединце које желите да уклоните.
  3. Кликните на Уклони поред имена особе или групе.
  4. Када уклоните све појединце и групе које желите, кликните на Сачувај измене.
Одавање признања сарадницима
Када се белешка објави, ваши сарадници ће бити видљиви свима који имају приступ белешци.
Да ли су вам ове информације биле корисне?