Шта је синхронизовано ћаскање за групе на Workplace-у и како оно функционише?

Када први пут правите групу, имате могућност да аутоматски направите синхронизовано ћаскање.
Како се чланови придружују или додају у вашу групу, такође се придружују и ћаскању. Ако неки члан напусти групу, истовремено ће напустити и ћаскање. Међутим, ако неки члан групе напусти ћаскање, неће напустити и групу. Администратори групе могу да онемогуће ту функцију у било ком тренутку из подешавања групе.
Да би синхронизовано ћаскање функционисало, имајте на уму да ваша група мора да има мање од 250 чланова.
Прављење синхронизованог ћаскања за групу која је већ направљена
Ако нисте направили синхронизовано ћаскање када сте први пут правили групу, можете да га направите у оквиру подешавања групе.
Да бисте направили синхронизовано ћаскање за вашу групу:
  1. Кликните на испод насловне фотографије групе.
  2. Кликните на Опције администратора.
  3. Кликните на Подешавања групе.
  4. Поред наслова Ћаскање, кликните на Додај.
Да бисте повезали постојеће ћаскање са вашом групом:
  1. Кликните на испод насловне фотографије групе.
  2. Кликните на Опције администратора.
  3. Кликните на Подешавања групе.
  4. Поред наслова Ћаскање, кликните на Повежи постојећу.
  5. Изаберите ћаскање које желите да повежете и притисните Настави.
  6. Када сте сигурни да желите да наставите, означите поље и кликните на Настави.
Када повежете постојеће ћаскање са вашом групом, аутоматски ћете искомбиновати чланове. Сви чланови ваше групе биће додати у ћаскање и сви чланови ћаскања биће додати у вашу групу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?