Шта су подешавања преузимања видео записа и како да их користим на Workplace-у?

Ваша подешавања преузимања видео записа помажу вам да заштитите видео записе заштићене ауторским правима и поверљиве видео записе које сте додали на Workplace. Ова функција омогућава шифровање ради заштите видео записа тако да само особе које су пријављене на Workplace на подржаном прегледачу могу да их виде у пуном квалитету. Они који користе неподржане прегледаче видеће видео запис на нижем нивоу квалитета.
Подржани прегледачи и апликације:
  • Firefox
  • Chrome
  • Мобилна апликација Workplace
  • Microsoft Edge (Chromium)
  • Opera
Неподржани прегледачи:
  • Internet Explorer
  • Safari
Прилагођавање подешавања преузимања видео записа
  1. У оквиру Новости, кликните на Admin PanelАдминистраторска табла у менију са леве стране.
  2. Кликните на SecurityБезбедност.
  3. Кликните на картицу Видео безбедност. Можда ћете морати да кликнете на Још да бисте видели ову опцију.
  4. Кликните поред Додели дозволу гледаоцима. Ово ће омогућити корисницима да преузимају видео записе и праве снимке екрана или снимају екран. Корисници који нису пријављени такође ће моћи да гледају видео записе.
Овде можете спречити да друге особе преузимају ваше Workplace видео записе. Када је ово укључено, преузимања HD видео снимака ће бити недоступна корисницима. Када је подешавање Додели дозволе гледаоцима искључено, људи неће моћи да преузимају старе или нове видео снимке на своје уређаје са Workplace-а. Када је укључена, и стари и нови видео записи ће моћи да се преузимају.
Имајте у виду да ово подешавање шифрује видео записе само када је укључено. Тиме нећете шифровати видео записе који су објавили пре него што је подешавање омогућено. Када искључите ову функцију након њеног коришћења, сви видео записи који су били шифровани остаће шифровани.
Да ли вам је овај одговор помогао?
Да
Не