Joining Groups

Овај садржај није доступан на вашем језику. Изаберите неки од подржаних језика:

Learn how to join groups on Workplace, or how to unfollow a group once you've joined.

Када вас неко позове у групу и тај позив одобри неки члан, администратор или модератор, добићете обавештење да сте позвани у групу. Моћи ћете да прегледате садржај групе у року од 28 дана и одлучите да ли желите да се придружите. Током тих 28 дана, можете видети објаве из те групе у новостима.
Док сте у режиму прегледа:
  • Моћи ћете да објављујете или коментаришете у објавама других људи у групи.
  • Нећете моћи да позивате друге у групу.
  • Чланови групе могу да виде да прегледате групу на листи чланова, али они који нису чланови групе неће вас видети на листи чланова.
Имајте на уму да за већину група можете да додате било коју особу која је колега некога у групи. Увек можете да напустите групу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Можете да престанете да пратите групу да вам се објаве групе више не би приказивале у новостима. Ако не желите да будете у групи, можете да напустите групу. Имајте на уму да можда нећете моћи поново да се придружите групи у зависности од подешавања приватности групе.
Да бисте престали да пратите групу:
  1. Kликните на у горњем десном углу Workplace-а у групи коју желите да престанете да пратите.
  2. Изаберите Престани да пратиш групу.
Да бисте напустили групу:
  1. Kликните на у горњем десном углу Workplace-а у групи коју желите да напустите.
  2. Изаберите Напусти групу > Напусти групу.
Напомена: Ако напустите групу чији сте администратор, члановима групе ће бити понуђена улога администратора.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Администратори групе могу привремено да спрече некога да објављује или коментарише у групи. Ако вам је могућност објављивања или коментарисања искључена, добићете обавештење у врху групе о томе када ћете поново моћи да објављујете и коментаришете.
Да ли су вам ове информације биле корисне?