Које функције приступачности и инклузије су доступне на Workplace-у?

Workplace обухвата функције приступачности и инклузије које могу помоћи вама и вашим колегама да осетите подршку у раду.
Тамни режим
тамни режим претвара позадину на Workplace-у из беле у црну. То може помоћи у смањењу напрезања очију и сјаја у ситуацијама слабе светлости и може бити боље за особе са оштећеним видом.
Аутоматско превођење
Функција Аутоматско превођење олакшава свима да учествују у дискусији на Workplace-у, без обзира на језичке вештине или течност говора. Ако видите објаву на језику који није ваш подразумевани језик у подешавањима, кликните на Погледај превод. Текст ће се аутоматски превести на ваш подразумевани језик. Сазнајте како да промените подешавање језика.
Пречице на тастатури
Workplace има пречице (тастере за приступ) за особе са оштећеним видом или све који користе тастатуру за навигацију. Пречице на тастатури разликују се између прегледача.
Аутоматски алтернативни текст
Функција Аутоматски алтернативни текст користи препознавање објекта за креирање описа фотографије за људе са оштећеним видом.
Помоћник за навигацију
Помоћник за навигацију је алатка за људе који се при кретању Workplace-ом ослањају на читаче екрана или пречице на тастатури. За све који користе тастатуру за навигацију, асистент за навигацију је увек први елемент на страници, чак и када се не може видети.
Додавање заменица на свој профил уз Статус
Алатка Статус омогућава вам да поделите своје заменице са колегама. На радној површини, кликните на емоџи у доњем левом углу екрана и ажурирајте статус својим заменицама (он, она, они итд.) и емоџијем. Своје заменице такође можете да уређујете у подешавању профила да бисте изменили начин обраћања у обавештењима.
Рамови за профиле
Workplace нуди Black Lives Matter рамове за профиле за особе које желе да покажу своју подршку по питању расне правде. Администратори морају да омогуће рамове за профиле у одељку Шта је ново на Администраторској табли да би рамови постали доступни корисницима.
Да ли су вам ове информације биле корисне?