Шта могу да радим у центру за сигурност на Workplace-у?

Одељак Сигурност у Администраторској табли обједињује све доступне информације о сигурности Workplace-а на једном месту чиме се олакшава приступ и надзор.
Центар за сигурност садржи кључна подешавања за сигурност и потврду идентитета, контролну таблу за сигурност и евиденцију о сигурности. Можете му приступити само када сте пријављени с рачунара.
Подешавања
Дугме Подешавања на врху центра за сигурност служи вам да омогућите преузимање видео записа, двоструку потврду идентитета и функције за сертификацију.
  • Захтевај двоструку потврду идентитета – Када укључите овај прекидач додајете картицу Двострука у центар за сигурност. Из те картице можете да изаберете да захтевате двоструку потврду идентитета за све налоге, администраторе или особе које припадају одређеним скуповима људи. Сазнајте више о двострукој потврди идентитета.
  • Подешавања за преузимање видео записа – Када укључите овај прекидач додајете картицу Подешавања за преузимање видео записа у центар за сигурност. Из те картице можете да искључите преузимања видео записа на Workplace-у и осигурате да особе које не користе подржане прегледаче не могу да приступе видео садржају највећег квалитета. Сазнајте више о подешавањима за преузимање видео записа.
  • Сертификација – Када укључите овај прекидач додајете картицу Сертификација у центар за сигурност. Из те картице можете да преузмете најновије извештаје трећих страна о сигурности података у Workplace-у. Сазнајте више о сертификацијама.
Контролна табла
Контролна табла за сигурност вам даје преглед усвајања двоструке потврде идентитета, неуспелих покушаја пријављивања и других догађаја везаних за сигурност. Такође можете да видите за колико ваших налога на Workplace-у сматрамо да су под ризиком од угрожавања, као и свеукупну оцену сигурности у вашем Workplace-у.
Евиденција
Картица евиденција вам омогућава да видите све активности у вези с пријављивањем, лозинком, администраторима, датотекама и интеграцијом у протеклих 90 дана. Евиденцију можете да преузмете или прегледате у Workplace-у.
Потврда идентитета
Картица потврда идентитета је место где можете да нађете подешавања која се односе на јединствену пријаву (SSO) и провајдера за SSO. Такође можете да омогућите својој заједници да се пријави у апликације трећих страна користећи своје податке за пријаву у Workplace.
Да ли су вам ове информације биле корисне?