Шта су то опције приватности за групе са више компанија на Workplace-у?

Постоје 2 опције приватности за групе са више компанија: Затворена и Тајна. Доленаведена табела приказује ко може да се придружи тим групама и које информације о њима особе могу да виде.
Затворене групе са више компанијаТајне групе са више компанија
Одобрење чланаСваки члан групе може да додаје или одобрава члановеСваки члан може да додаје чланове, али мора да их одобри администратор или модератор
Дозвола за објављивањеЧланови, модератори и администратори могу да објављују у групиЧланови, модератори и администратори могу да објављују у групи
Одобрење објаваОбјаве не мора да одобри администратор или модераторОбјаве не мора да одобри администратор или модератор
Ко може да се придружи?Сваки члан може да додаје чланове у групу, али мора да их одобри администратор или модераторСваки члан може да додаје чланове у групу, али мора да их одобри администратор или модератор
Ко може да види име групе?Сви из предузећаТренутни и бивши чланови
Ко може да види ко је у групи?Сви из предузећаСамо тренутни чланови
Ко може да види опис групе?Сви из предузећаСамо тренутни чланови
Ко може да види ознаке групе?Сви из предузећаСамо тренутни чланови
Ко може да види шта чланови објављују у групи?Само тренутни члановиСамо тренутни чланови
Ко може да пронађе групу у претрази?Сви из предузећаТренутни и бивши чланови
Ко може да види догађаје групе?Само тренутни члановиСамо тренутни чланови
Кад се група направи, имајте на уму да је није могуће конвертовати у групу са више компанија и обрнуто.
Да ли су вам ове информације биле корисне?