Како да престанем да пратим групу или да је напустим на Workplace-у?

Можете да престанете да пратите групу да вам се објаве групе више не би приказивале у новостима. Ако не желите да будете у групи, можете да напустите групу. Имајте на уму да можда нећете моћи поново да се придружите групи у зависности од подешавања приватности групе.
Да бисте престали да пратите групу:
  1. Kликните на у горњем десном углу Workplace-а у групи коју желите да престанете да пратите.
  2. Изаберите Престани да пратиш групу.
Да бисте напустили групу:
  1. Kликните на у горњем десном углу Workplace-а у групи коју желите да напустите.
  2. Изаберите Напусти групу > Напусти групу.
Напомена: Ако напустите групу чији сте администратор, члановима групе ће бити понуђена улога администратора.
Да ли су вам ове информације биле корисне?