Како да додам и потврдим домен е-адресе на Workplace-у?

Овај чланак се односи само на администраторе Workplace Essential-а и Workplace Advanced-а.
Домен е-поште можете да додате и верификујете ако приступите Администраторској табли.
Да бисте додали домен е-поште:
 1. Кликните на Администраторска табла.
 2. Кликните на Подешавања.
 3. Изаберите картицу Домени е-поште.
 4. У оквиру опције Омогућите листу или верификујте домен, унесите назив домена и изаберите Додајте домен.
Напомена: Ако се прикаже грешка која наводи да је домен већ заузет, можда домен који сте предложили већ користи неко друго предузеће или покушавате да додате јавни домен. Ако мислите да је то грешка и можете да докажете власништво над доменом, помоћ затражите од нашег тима за подршку.
Да бисте верификовали домен е-поште, можете да употребите 1 од 3 начина који ће се појавити када кликнете на Верификуј поред назива вашег домена е-поште.
Верификација е-адресе:
 1. Кликните на Пошаљи е-поруку.
 2. Изаберите е-адресу на коју желите да примите е-поруку са потврдом.
 3. Изаберите административну е-адресу на коју ће бити послат кôд за потврду, нпр: admin@ administrator@ postmaster@ webmaster@ hostmaster@.
 4. Пратите упутства у е-поруци.
Помоћу Отпремања HTML датотеке:
 1. Изаберите Додај HTML датотеку.
 2. Изаберите Додај HTML датотеку да бисте додали HTML датотеку својој веб локацији. Да бисте то урадили, потребан вам је администраторски приступ основној фасцикли веб локације. Овим путем ћете одмах верификовати домен.
Додавање DNS TXT записа:
 1. Кликните на Ажурирај DNS запис.
 2. Да бисте то урадили, морате да имате могућност да се пријавите код добављача имена домена. То може да траје до 72 сата.
Имајте на уму да конкретни кораци за сваку услугу могу да се разликују. Ако вам је потребна додатна помоћ, контактирајте тим за подршку хоста домена или погледајте документацију коју сте од њега добили.
Напомена: Ако имате проблема при примени било ког од ових начина, додатну помоћ затражите од нашег тима за подршку. Ако немате приступ својој веб локацији или DNS хосту, контактирајте IT сектор свог предузећа.
Да ли су вам ове информације биле корисне?