Деактивирање више Workplace налога у групи

Овај чланак се односи само на администраторе у Workplace Advanced-у.
Уместо да запослене деактивирате једног по једног, можете групно да деактивирате више налога тако што ћете додати CSV датотеку која садржи е-адресе за налоге које желите да деактивирате.
Да бисте додали важећу CSV датотеку и групно деактивирали налоге:
  1. На вашој Администраторској табли, кликните на картицу Људи да бисте видели листу налога свих запослених.
  2. Из , кликните на Деактивирај више људи.
  3. Видећете опцију за додавање CSV датотеке. Датотека треба да има једну колону која у сваком реду садржи по једну е-адресу сваког запосленог ког треба деактивирати.
Када додате CSV датотеку, видећете екран са потврдом на којем су наведене евентуалне грешке у CSV датотеци. Прва колона приказује резултате за сваки ред:
  • Потврдна ознака показује да је налог запосленог већ деактивиран.
  • Троугао са грешком показује да постоји проблем са тим редом. Задржите показивач изнад иконе да бисте погледали поруку о грешци.
  • Налог запосленог ће бити деактивиран ако је прва колона празна.
Можете да преузмете информације из прегледа ако кликнете на дугме Извези преглед.
Када потврдите детаље из прегледа, можете да деактивирате изабране налоге кликом на дугме Деактивирај налоге. Налози ће затим бити деактивирани.
Имајте на уму да током групног деактивирања налога може да дође до кашњења у зависности од броја корисника које деактивирате.
Верификација деактивације налога
Да бисте потврдили да сте успешно деактивирали све налоге, поново додајте CSV датотеку и проверите да ли сви редови у првој колони имају потврдни знак.
Напомена: Имајте на уму да може бити потребно до 24 часа да деактивација корисничког налога ступи на снагу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?