Придружите се Workplace-у

Придружите се колегама на Workplace-у и сарађујте користећи групе, ћаскање, собе, видео пренос уживо и још тога. Посетите нови водич за корисника за више савета о томе како да најбоље искористите време на Workplace-у.

Да бисте се пријавили на Workplace налог:
  1. Са URL адресе Workplace-а унесите пословну е-адресу и кликните на Настави.
  2. Унесите лозинку.
  3. Кликните на Пријавите се.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако желите да подесите Workplace Advanced за своју компанију, можете да се региструјете на нашој веб локацији. Не постоји ограничење за број људи које можете имати у заједници Workplace.
Ако ваша компанија већ користи Workplace Advanced, можете да подесите налог тако што ћете кликнути на везу у е-поруци коју сте примили или посетити локацију [Име вашег предузећа].workplace.com (нпр. предузеће.workplace.com) на рачунару.
Напомена: Корисници у предузећима без поддомена могу да подесе налоге тако што ће посетити workplace.facebook.com.
Када подесите налог, моћи ћете да преузмете апликацију за iPhone или Android да бисте приступили налогу са уређаја.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако вам је дат Workplace приступни кôд, можете одмах да приступите новом Workplace налогу.
Да бисте приступили Workplace налогу:
  1. Идите на work.workplace.com/work/accesscode или преузмите апликације Workplace или Workplace Chat из iOS App Store или продавнице Google Play.
  2. На екрану за пријављивање, додирните или кликните на Направи налог с приступним кодом.
  3. Унесите приступни кôд од 16 знакова који сте добили.
  4. Подесите јединствено корисничко име и лозинку. Користићете их одсада за пријављивање у Workplace. Пошто ово подесите, имаћете приступ апликацији Workplace.

Да ли су вам ове информације биле корисне?
Да, корисничка имена и лозинке које корисници бирају у Workplace-у јединствени су за Workplace и разликују се од лозинки које користе на Facebook-у.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако користите јавни домен е-поште:
  • Администратори за Workplace могу да вас укључе у Workplace заједницу.
  • Чланови групе са више компанија могу да вас позову у своје групе.
Напомена: Постепено објављујемо пријаве на јавне домене е-поште.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Решавање проблема
Workplace налог можете да направите само помоћу приватног домена е-поште који припада одређеној особи. Имајте на уму да није дозвољен домен е-поште који је већ искористила друга Workplace заједница.
Не можете да се региструјете за Workplace помоћу јавног домена е-поште, као што су gmail.com, yahoo.com итд. За Workplace не можете да се региструјете ни помоћу генеричке е-адресе, као што су informacije@, administrator@, prodaja@ итд.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Ако се прикаже грешка која наводи да је домен заузет, можда домен који сте предложили већ користи неко друго предузеће или покушавате да додате јавни домен. Ако мислите да је то грешка и можете да докажете власништво над доменом, помоћ затражите од нашег тима за подршку.
Напомена: Домен е-поште можете да ставите на списак дозвољених ако приступите Администраторској табли. Само администратори предузећа могу да ставе домен е-поште на листу дозвољених домена.
Да ли су вам ове информације биле корисне?