Ажурирања за кориснике

Посетите страну Шта је ново да сазнате више о новим Workplace функцијама и ажурирањима.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New. You can also access What's New here.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Од октобра 2021. године можда ће вам се приказивати обавештење на Workplace-у у коме се од вас тражи да ажурирате клијента.
Приказаће вам се ово обавештење ако је ваша интернет веза шифрована старијом верзијом Transport Layer Security (TLS). То ће бити верзија 1.0 (v1.0) или 1.1 (v1.1).
Тражимо од корисника Workplace-а са интернет везама које користе TLS да ажурирају своје верзије верзијом 1.2 или новијом. То чинимо из разлога да бисмо омогућили најбоље шифровање и безбедност наших корисника.
Ако након 15. новембра 2021. године и даље будете користили v1.0 или v1.1, имаћете проблема са лошим перформансама на Workplace-у или уопште нећете моћи да се повежете.
Како да ажурирам своју верзију TLS?
Ажурирајте своју верзију најновијом верзијом оперативног система на рачунару. Затим преузмите најновију верзију једног од наших подржаних прегледача.
Њихове подразумеване верзије подржавају најновије верзије TLS.
Ако сте прилагодили прегледач тако да специфично користи старије верзије TLS, прилагодите та подешавања новијим верзијама у складу са упутствима прегледача.
Како да знам да ли сам успешно надоградио/-ла своју верзију TLS?
Када се повежете помоћу новог TLS, обавештење на Workplace-у у коме се од вас тражи да извршите ажурирање ће нестати.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Microsoft је престао да подржава Internet Explorer у августу 2021. Од тог тренутка, корисници Workplace-а који користе Internet Explorer вероватно су доживели лоше перформансе или нису уопште могли да се повежу.
Администратори Workplace-а такође нису могли да приступе Администраторској табли.
Који прегледач треба да користим за Workplace?
Препоручујемо да користите најновију верзију једног од доле наведених прегледача:
Ако користите један од ових прегледача имаћете најбоље могуће искуство на Workplace-у.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Supplier Connect, сада на платформи Workplace, је портал за добављаче који се користи за праћење и управљање пословима с Фејсбуком.
Нови Workplace налози се праве за неке запослене у вашој компанији који имају приступ Фејсбуковој функцији Supplier Connect. Сви корисници функције Supplier Connect добиће е-поруке како би подесили своје налоге. Администратори Workplace система добиће е-поруку са захтевом да прегледају и одобре нове налоге како би били додати у Supplier Connect. Е-поруке ће бити послате с адресе notification@fbworkmail.com.
Ако имате питања или недоумице, пишите на suppliers@fb.com.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Обнављамо апликацију Workplace Chat за iOS да бисмо и даље пружали модерна и моћна мобилна искуства за посао. Наша апликација ће вам помоћи да побољшате перформансе и продуктивност, уз истовремено заузимање мање простора на телефону. Такође уводимо нове функције као што је тамни режим. Апликација ће бити представљена у наредних неколико месеци.
Нове функције
Представљамо нове функције за побољшање ваше апликације Workplace Chat за iOS.
У ове функције спада следеће:
  • Тамни режим
Апликација се у потпуности обнавља из темеља, тако да функције које се мало користе можда привремено неће бити доступне док се обнављају. Као део напора да побољшамо перформансе и подржимо вашу продуктивност, постоје и неке функције које се мало користе које су уклоњене и неће бити враћене. Списак испод приказује све функције које тренутно нису доступне и када ће бити враћене, као и оне које се уклањају:
Ажурирање: 9. новембар 2020.
Све недоступне функције за које смо се обавезали да ћемо их испоручити до октобра сада су враћене. Настављамо да пратимо све повратне информације купаца које примамо, зато наставите да пружате повратне информације путем апликације како бисмо наставили да побољшавамо ваше искуство са новом апликацијом за ћаскање за iOS.
Доступне сада Биће уклоњене
Претражи ботове
Пошаљи статичку локацију
Користи веб прегледе ботова
Пораст броја свиђања
Користи брзе одговоре ботова
Пошаљи и прилагоди емоџије за показивање свиђања и тастатуру
Користи радни мени ботова
Продавница налепница
Прилагођени одговори ботова
Реакција са палцем окренутим надоле
Погледај DND икону у пријемном сандучету
Предлози за радње у вези са порукама
Подеси DND
Подеси надимке
Погледај све медије који су подељени у оквиру ћаскања
Недавне претраге
Пошаљи налепнице
Измени подешавања података
Помињање места и особа знаком @
Аутоматско чување фотографија у галерији камере
Анкете
Погледај позиве на чекању
Прилагођени одговори ботова
Картице Људи и Откриј
Потражите поруке
Измени боју групе
Потражи у ћаскању
Прилагоди подешавања обавештења
Подешавање статуса
Измена фотографија за фотографије послате из ваше библиотеке фотографија
Подешавање описа групе
Измени опис групе
Побољшани видео позиви (укључујући аудио)
Измена фотографија за фотографије додате из ваше камере
Измени опис и слику групног ћаскања
Подеси статус
Анотација фотографије
Подеси статус
Како да се пријавим или одјавим?
Дана 4. новембра започели смо са увођењем нове апликације Workplace Chat за iOS за све купце. Очекујемо да ће требати отприлике недељу дана да сви купци добију надоградњу у виду нове апликације.
Да бисте се вратили на стару верзију апликације Workplace Chat, идите до објаве Workplace Chat за iOS у одељку за рани приступ у Шта је ново на Администраторској табли > Управљај раним приступом > Изабери Нико. Корисници неће моћи сами да се врате, већ администратори система морају да врате целу инстанцу Workplace.
Ако сте добили надоградњу у виду нове апликације, више нећете имати приступ за враћање на стару верзију.
За примање нове апликације за iOS или за враћање на стару потребан је у просеку 1 дан. Након што се ваша инстанца пребаци, сви корисници ће морати да поново покрену апликацију два пута да би користили другу верзију апликације. Када се у потпуности уведе нова апликација, корисници неће морати ништа да раде. Добићете обавештење о томе да ћете добити нови Workplace Chat за iOS.
Да бисте нам послали повратне информације, идите на подешавања у апликацији Workplace Chat за iOS и изаберите Пошаљи повратне информације.
Апликација за Android
Тренутно не планирамо да преправљамо Android окружење. Настављамо да унапређујемо Android окружење помоћу нових функција, као што су Workplace Rooms које ће ускоро доћи. Једина функција која није доступна корисницима Android-а је тамни режим у апликацији.
Да ли су вам ове информације биле корисне?