Подешавања налога

Промене опција безбедности, обавештења, новости, језика и приказа вршите у подешавањима налога. Имате проблема са пријављивањем? Затражите подршку с проблемима с пријављивањем.

Да бисте пронашли подешавања, кликните на у горњем десном углу било које Workplace странице и изаберите Подешавања.
Одатле можете да ажурирате:
  • Информације о налогу
  • Подешавања безбедности
  • Подешавања приватности
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Кад избришете налог, ваше колеге неће моћи да га виде у Workplace-у. Брисање свих ствари које сте објавили, као што су фотографије, објаве или други подаци сачувани у системима за резервне копије, може да потраје до 90 дана. Док бришемо те информације, друге особе које користе Workplace не могу да им приступе.
Workplace Advanced
Ако користите Workplace Advanced и желите да избришете налог, разговарајте са администратором компаније.
Неке ствари које радите на свом налогу Workplace Advanced нису сачуване у вашем налогу. На пример, неки колега ће можда и даље имати поруке од вас чак и пошто избришете налог. Те информације остају и пошто избришете налог.
Напомена: Сазнајте како да затворите своју Workplace заједницу.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
If you use either your personal email address or a phone number to login, you have the option to remove yourself from Workplace.
How do I leave?
To leave a Workplace that you no longer want to be a part of:
  1. Click your profile picture in the bottom-left of any Workplace page.
  2. Click Settings.
  3. Click Leave [your Workplace instance] in the general section of your settings.
You’ll be shown some information about what happens to your account when you leave. You’ll also be given the opportunity to review your activity log and report the Workplace you’re leaving.
Once you have confirmed you are ready to leave:
  1. Click Continue.
  2. Click Leave [your Workplace instance].
You’ll be shown a message confirming that you have now been removed from this Workplace.
What happens when I leave?
When you leave a Workplace:
  • You will be logged out across all of your devices.
  • Your profile will appear as “deactivated”. It can take up to 24 hours for this to take effect.
  • Your Workplace admins will get a notification that you have left.
  • Your Workplace colleagues will no longer be able to contact you using posts and chats.
  • You will stop receiving email or notifications from this Workplace.
  • Content you created will remain available, unless you delete it before leaving the Workplace.
Note: admins and other users with the right permission can add you back to a Workplace which you have chosen to leave.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
Овај чланак се односи само на кориснике Workplace Premium-а.
Ваш Workplace налог се неће променити када се заједница потврди.
Ако сте се регистровали за Workplace без интервенције администратора предузећа, администратор из предузећа може да потврди заједницу. Администратор предузећа може да надгледа групе, позива чланове и управља њима, као и да ажурира информације о заједници.
Напомена: Када се заједница потврди, администратор предузећа ће моћи да приступи свим објавама и порукама из заједнице, чак и онима које су направљене пре него што је заједница потврђена.
Да ли су вам ове информације биле корисне?
This feature is currently being rolled out and may not yet be available in your Workplace community.
Workplace's Dark Mode changes the background from white to black. It can help to reduce eye strain and glare from your device in low light situations.
Dark Mode on desktop
To use Dark Mode on desktop:
  1. Click your profile picture in the bottom-left of Workplace.
  2. Click Display options.
  3. Toggle Dark Mode on or off.
Dark Mode on iOS
The Workplace app will respect the Dark Mode setting of your mobile phone. If your device is set to Dark Mode, your Workplace Chat iOS app will automatically be set to Dark Mode too.
If you want to override your phone settings:
  1. Tap and select Setting & Privacy.
  2. Tap Dark mode.
  3. Here you can choose between On, Off or System options.
Dark Mode on Android
The Workplace app will automatically follow the Dark Mode settings on your Android.
To change your Workplace Dark Mode settings:
  1. Tap and select Setting & Privacy.
  2. Tap Dark mode.
  3. Here you can choose between On, Off or System options.
Да ли су вам ове информације биле корисне?