Политика прихватљиве употребе за Workplace


Добро дошли у Workplace from Facebook!
Имајте на уму да се ова услуга разликује од Фејсбука за личну употребу и да је предвиђена за организације. То значи да, ако користите нашу услугу на радном месту или на уређају или налогу који вам је издао послодавац или нека друга организација (ваша „Организација“), та Организација највероватније има сопствене политике везане за вашу употребу Workplace-а, тако да та употреба треба да буде у складу са тим политикама. Обратите се Организацији ако имате питања о њеним политикама. Информације о праксама приватности за Workplace можете да пронађете у Политици приватности за Workplace. Приступ за Workplace API је одређен преко Услова коришћења Workplace платформе.

Одговорно коришћење Workplace-а
Поред тога што ваша организација има своје политике, ми смо саставили следећа правила како би се наше услуге одговорно користиле.
Када користите Workplace, не смете:
  • Да кријете идентитет, да се лажно представљате или да тврдите да сте повезани са неком особом или субјектом ако то нисте.
  • Да учествујете у активностима које злоупотребљавају или повређују децу или им прете.
  • Да правите или приказујете садржај који је незаконит, дискриминишући, штетан, лажан, преварантски или клеветнички или који промовише или подстиче насиље, кршење закона, самоповређивање, поремећаје у исхрани или коришћење наркотика.
  • Да кршите законе или нарушавате права Фејсбука или неке треће стране.
  • Да угрожавате нормално функционисање Workplace-а или нечије коришћење Workplace-а.
  • Да приступате Workplace-у или сродном садржају или информацијама на начине које Фејсбук не одобрава (укључујући преузимање или пописивање), да заобилазите контроле приступа или да на друге начине покушавате да неовлашћено стекнете приступ Workplace-у или сродним системима, лозинкама или налозима.
  • Да делите токене за администраторски приступ са трећим странама које Фејсбук није изричито одобрио или да им дајете сличне дозволе за приступ апликацијама. Када одлучите да некој одобреној трећој страни дате такав администраторски приступ, било путем токена или дозволе за апликацију, можете јој омогућити приступ својим подацима или садржају само у мери потребној за сврху коју Фејсбук одобрава и у складу са упутствима. Задржавамо право да у било ком тренутку тој трећој страни ограничимо приступ (нпр. да ресетујемо токен за приступ или уклонимо дозволе за апликацију) уколико помислимо да се тај приступ злоупотребљава или да ће се злоупотребљавати.
  • Да шаљете вирусе, малвер или други злонамеран кôд или да радите било шта што би могло да оштети, онемогући, преоптерети или угрози Workplace или сродне системе (као што су напад ради блокирања услуга или изазивање сметњи везаних за приказ страница или друге функције Workplace-а).
Имајте на уму и то да Workplace није намењен деци млађој од 13 година, тако да вам, ако имате мање од 13 година, није дозвољено да приступате услузи нити да је користите.

Наше одговорности и повратне информације од вас
Фејсбук може да примењује аутоматизоване технологије како би открио дечју порнографију или други незаконит или увредљиви материјал или сваки други материјал за који оправдано верујемо да може да нашкоди Workplace-у, корисницима или трећим странама.
Можемо (али немамо обавезу) да спречимо или ограничимо приступ вашим подацима или садржају ако сматрамо да они крше ову Политику прихватљиве употребе, Пословни уговор са корисником за Workplace ваше организације или важеће законе или прописе. Фејсбук ће вас или вашу организацију у разумном року обавестити о тој радњи, осим у случају да је то забрањено законом.
Захвални смо на свим повратним информацијама о Workplace-у, али имајте на уму да можемо да искористимо ваше коментаре или предлоге без икакве обавезе према вама или компензације.

Последње ажурирање: 19. август 2021.